Aqua Cabin vedenpehmennin Ecomix – Esittelykappale

Esittelykäytössä ollut uudenveroinen yksittäiskappale Ecomix-massalla

Aqua Cabin vedenpehmennin poistaa vedestä rautaa, mangaania ja kalkkia.

Alkuperäinen hinta oli: 1 240,00 €.Nykyinen hinta on: 900,00 €.

Varastossa

Saatavana seuraavista Pool4Youn myymälöistä:

Turku

Esittelykäytössä ollut uudenveroinen yksittäiskappale. Tämä pehmennin sisältää Ecomix-massaa, joka on jopa tehokkaampaa, kuin normaali pehmennysmassa. 

Aqua Cabin on veden pehmentämiseen tarkoitettu kompaktin kokoinen ioninvaihdin, joka poistaa vedestä rautaa, mangaania ja kalkkia. Laitteen pienen koon mahdollistaa sen innovatiivinen rakenne, jossa suola-astia toimii kotelona varsinaiselle suodattimelle.

Ioninvaihtotekniikasta on pitkä käyttökokemus suomalaisten kaivovesien suodatuksessa, joten laitteen tehokas toiminta on taattu. Suodatusmassa on pitkäikäistä..Laitteen teho riittää suodattamaan omakotitalon kaiken käyttöveden. Suodatettu vesi täyttää sosiaali- ja terveysministeriön laatusuositukset yksityiskäyttäjille.

Aqua Cabin on varustettu digitaalisella Autotrol-ohjauskeskuksella, jonka avulla suodatinmassan elvytys voidaan ajastaa haluttuun ajankohtaan. Suodatinmassa elvytetään suolalla. Laitetilassa tulee olla viemäröinti.

Ennen vedenpehmentimen hankintaa tulee teettää vesianalyysi, jotta voidaan varmistua laitteen sopivuudesta käyttökohteeseen.

Jos olet epävarma vedenpehmentimen soveltuvuudesta käyttökohteeseesi, ota yhteyttä 010 5058 650 (Pool4Youn vaihde) ja kysy lisää.

Tekniset tiedot

Korkeus, mm 1150
Leveys, mm 300
Syvyys, mm 600
Paino, kg 90, sis. massan ja suolan
Teho, l / min 34
Liitännät, tuumaa 3/4 ja 3/8