Tietoa meistä

Water4You jatkaa Aqua Novan vedenkäsittelyosaston perinteitä tarjoten laadukkaita vedenkäsittelyjärjestelmiä, -tuotteita ja palvelua sekä yksityisille asiakkaille että julkiselle sektorille.

Aqua Novan osana toiminut, juoma- ja teollisuusveden puhdistamiseen keskittynyt vedenkäsittelyosasto, jatkaa toimintaansa osana Pool4Youta Water4You-brändin alla.

Water4You myy vedenkäsittelylaitteita ja palvelua kattavasti niin kunnille, teollisuuteen kuin yksityisille tai mihin tahansa, missä tarvitaan puhdasta vettä. Tuotteidemme skaala ulottuu aina pienistä yksityistalouksien kaivovesisuodattimista aina suuriin merivesilaitoksiin saakka.

Valmistamme vedensuodattimet ja käänteisosmoosilaitteet itse. Näin tunnemme tuotteemme ja voimme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa sopivinta ratkaisua, kohteesta riippumatta.

Suuri varastomme mahdollistaa toimittamiemme laitteiden nopean huollon ja korjauksen.

Water4You toimii Pool4You Oy:n osana. Pool4You palvelee sekä yksityisasiakkaita että julkista sektoria suurella uima-altaiden, allaslaitteiden ja -tarvikkeiden ja vedenkäsittelykemikaalien valikoimalla sekä asiantuntevalla huolto- ja asennuspalvelulla.

Pool4Youn Turun myymälästä voi hankkia käytännössä kaikkia Water4Youn myymiä tuotteita ja tarvikkeita. Myymälässä on myös esillä Water4Youn valmistamia laitteita.

Pool4Youn Helsingin toimipisteessä on esillä perusvalikoima Water4Youn laitteita. Helsingistä hankittavissa oleva tuotevalikoima on toistaiseksi hyvin rajallinen. Jatkossa vedenkäsittelyn asiantuntija on tavattavissa myös Helsingissä erikseen ilmoitettavina aikoina.

Water4You käyttää Pool4Youn laskutusta. Laskutustiedot löytyvät yhteystietosivulta.