Vesianalyysi

Vesianalyysin peruspaketti nyt kampanjahintaan 49 €!

Aqua Nova Vesianalyysi on jo käsite, jolla tuhannet asiakkaat ovat selvittäneet käyttövetensä laadun.

Pakkaus on nyt brändätty uudelleen, mutta hyväksi todettua sisältöä ei – Water4You-vesianalyysi kertoo tarkalleen, millaista vettä juot.

Kaivovesitutkimus on aina ensimmäinen askel parempaan juomaveteen. Tutkimus ei vaadi ammattilaisen käyntiä luonasi, vaan voit tehdä sen helposti itse käyttämällä Water4You-vesianalyysipakkausta. Tulosten perusteella räätälöimme juuri sinun käyttämällesi vedelle sopivimman ja kustannustehokkaimman puhdistusratkaisun.

Vesianalyysi on ainoa tapa selvittää veden laatu. Jokainen kaivovesi on erilainen, eikä oikeaa vedensuodatinta mahdollisten ongelmien poistamiseen voida valita ja mitoittaa oikein ilman tutkimustuloksia ja tietoa veden käyttömäärästä.

Vesianalyysi on helppo tehdä itse. Kun tilaat vesianalyysipakkauksen tällä sivulla olevalla lomakkeella, lähetämme sen sinulle postitse. Toki voit myös noutaa pakkauksen  Helsingin tai Turun myymälästämme*. Pakkaus on maksuton. Analyysi laskutetaan vasta sitten, kun olet saanut sen tulokset.

*Water4You toimii Pool4Youn tiloissa

Pakkaus sisältää näytepullon, ohjeet näytteen ottamiseen sekä näytelähetteen, jossa kysellään lisätietoja kohteesta, veden kulutuksesta ja muista asioista, jotka auttavat meitä määrittelemään juuri sinulle sopivimman vedenpuhdistusratkaisun.

Kun olet tehnyt analyysin, postita näytepullo ja täytetty näytelähete viimeistään seuraavana päivänä laboratorioon, jonka yhteystiedot löydät pakkauksen ohjeistuksesta. Asiakas maksaa postimaksun. Emme suosittele postittamista perjantaina, jotta näyte ei odota postissa viikonlopun yli. Näytteen ottoon pitää käyttää nimenomaan pakkauksen mukana toimitettua näytepulloa, jotta näytteen puhtaudesta voidaan varmistua.

Huomioithan, että näytepulloa ei palauteta meille Water4Youhun, vaan laboratorioon! Emme välitä meille palautuneita näytepulloja eteenpäin, koska silloin ne ovat matkalla liian kauan, jotta näyte pysyisi hyvänä.

Kaivoveden tutkii ulkopuolinen puolueeton akkreditoitu laboratorio. Analyysin tulokset toimitetaan sinulle noin kahdessa viikossa. Mikäli analyysi ei ole osoittanut vedessä olevan epäpuhtauksia ei toimenpiteitä tarvita ja voit nauttia vettä huoletta.

Jos analyysi osoittaa, että vedessä on epäpuhtauksia yli sallittujen rajojen, otamme sinuun yhteyttä ja käymme analyysin läpi kanssasi. Puhumme selkokieltä laboratoriotermien sijaan, jotta saat selkeän kuvan siitä, millaista käyttövetesi tällä hetkellä on. Ehdotamme sinulle samalla toimivaa ratkaisua veden puhdistamiseen.

Water4You-vesianalyysillä voidaan tutkia vedestä seuraavat asiat:

Peruspaketti (veden yleiset ominaisuudet) 49 € (norm. 192 €)
Rauta, mangaani, humus, pH-arvo, fluoridi, kloridit (suola),  kovuus (kalkkipitoisuus), alkaliteetti, ulkonäkö, lausunto.

Lisäpaketti 1: 44 €
Nitraatti, nitriitti.

Lisäpaketti 2: 60 €
Arseeni

Lisäpaketti 3: 68 €
Koliformiset bakteerit, e.coli.

Lisäpaketti 4: 62 €
Uraani

Voit valita tutkittavaksi yhden tai useampia paketteja. Voit valita tutkittavaksi myös pelkän lisäpaketin, esim e.coli. Tutkittavat paketit valitset rastittamalla ne analyysipullon mukana toimitettavalle näytelähetteelle. Itse näytepakkaus on aina samanlainen riippumatta siitä, mitä haluat vedestäsi tutkituttaa.

Vesianalyysin tilaus