Aqua Pallas Mini-RO käänteisosmoosilaite

Helppokäyttöinen ja vähän tilaa vievä käänteisosmoosilaite suolan ja muiden epäpuhtauksien poistamiseen vedestä.

420,00 

Varastossa

Saatavana seuraavista Pool4Youn myymälöistä:

Turku

Aqua Pallas Mini-RO on pienikokoinen yleensä allaskaappiin asennettava käänteisosmoosilaite. Käänteisosmoositekniikka poistaa vedestä kaikki siihen liuenneet aineet lähes täysin. Aqua Pallas Mini-RO soveltuu esimerkiksi seuraavien ainesten poistamiseen:

Fluoridin poisto. Kaivovedelle määritelty fluoidin raja-arvo on 1,5 mg/litra. Jos pitoisuus ylittää tämän, fluoridi saattaa haurastuttaa varsinkin lasten hampaita. Lisäksi korkea fluoridipitoisuus voi heikentää luustoa.

Suolan eli kloridin poisto. Käänteisosmoositekniikka poistaa suolan juomavedestä tehokkaasti. Mini-RO:n suolanpoistoprosentti on jopa 90.

Uraanin ja arseenin poisto. Uraani ja arseeni poistuvat juomavedestä tehokkaasti Aqua Pallas Mini-RO:lla.

Bakteerien poisto. Vaikka laitetta ei varsinaisesti suositella bakteerien poistolaitteeksi, käänteisosmoosi poistaa tehokkaasti vedessä olevat bakteerit ja varmistaa, että juot aina hyvänlaatuista vettä.

Laite toimii kaivopumpun paineella eikä siis tarvitse sähköä. Huomioi, että paineen tulee olla vähintään 2,5 bar – käänteisosmoositekniikka perustuu korkeaan paineeseen eikä laite toimi odotetulla tavalla liian alhaisella paineella.

Laite tuottaa puhdistettua vettä sen sisään rakennettuun 7 litran varastosäiliöön. Puhdistettu vesi otetaan kulutukseen laitteen mukana toimitettavasta hanasta, joka asennetaan keittiöhanan läheisyyteen. Laite itsessään asennetaan yleensä keittiön allaskaappiin. Toimitus sisältää kaikki asennuksessa tarvittavat osat kylmävesilinja-asennukseen tarvittavia T-yhteitä lukuunottamatta.

Mikäli vedessä on rautaa ja mangaania, on suositeltavaa asentaa esisuodatin (massasuodatuksella) ennen käänteisosmoosilaitetta. Esisuodatus ei ole välttämätön, mutta rauta ja mangaani tukkivat esisuodatuspatruunoita, jolloin niiden vaihtoväli lyhenee.

 

Tuotto: Max. 175 litraa / päivä, kun tuloveden paine on 3,4 bar (tuloveden laatu ja lämpötila vaikuttaa tuottoon).

Sisäänrakennetun varastosäiliön koko: 7 litraa

Yhteet: 3/8″

Käyttöpaine: 2,5 – 6 bar

Suolanpoisto: n. 90%

Suodatinpatruunat: Käänteisosmoosikalvo,  2 x esisuodatuspatruuna (hiili), 1 x esisuodatuspatruuna 5 micron sekä 1 x jälkisuodatuspatruuna (hiili).

Suodatinpatruunoiden käyttöikä: Käänteisosmoosikalvo ja jälkisuodatuspatruuna n. 2 vuotta, muut patruunat enintään. 1 vuosi. Todellinen vaihtoväli määräytyy tuloveden laadun ja veden käytön mukaan. Laitteen mukana toimitetaan suodatinpatruunat, vaihtopatruunat ovat ostettavissa erikseen joko yksitellen tai pakkauksena.

Mitat: K435 x L255 x S420 mm