Arseeninpoistosuodatin Aqua As

Kompakti allaskaappiin sijoitettava suodatin arseenin poistamiseksi juomavedestä.

615,00 

Varastossa

Saatavana seuraavista Pool4Youn myymälöistä:

Turku

Arseeni on maa- ja kallioperässä luonnostaan oleva alkuaine (epämetalli), jonka pitoisuus on paikoitellen hyvin korkea. Tällaisella alueella olevissa kaivoissa veden arseenipitoisuus saattaa nousta tasolle, jolla voi olla haitallisia terveysvaikutuksia.

Arseeni on ihmiselle haitallista nautittuna. Suositeltava enimmäispitoisuus juomaveden arseenille on 10 μg per litra. Mikäli kaivoveden arseenipitoisuus ylittää tämän tason, on arseenin poisto sekä juoma- että ruoanlaittoon käytettävästä vedestä erittäin tärkeää. Arseenin poisto on sitä tärkeämpää, mitä suurempi pitoisuuden ylitys on.

Aqua As arseeninpoistosuodatin on helppokäyttöinen ja pienikokoinen laite arseenin poistamiseksi juomavedestä. Laite voidaan sijoittaa esimerkiksi tiskipöytäkaappiin, jossa vesiliitännät saadaan tehtyä kätevästi.  Toimituksen mukana tulee erillinen hana, josta puhdistettu ruoka- ja juomavesi otetaan.

Aqua As arseeninpoistosuodattimen suodatinpatruunat tulee vaihtaa aika ajoin. Laite on  varustettu erillisellä vesimittarilla, jonka avulla vaihtotarve voidaan selvittää.  Suodatinpatruunoiden kapasiteetti on parhaimmillaan jopa 5700 litraa, joten käyttökustannukset pysyvät alhaisina.

Laitteen suodattama vesi täyttää sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen 401/2001 mukaiset laatuvaatimukset ja –suositukset yksityiskaivoille.

Tekniset tiedot

Kapasiteetti max. 5700 litraa
Teho, l / min 1,9
Käyttölämpötila max. 38°C
pH-käyttöalue 6-8
Yhteet 3/8″ sisäkierre
Mitat K x L x S, cm 36 x 24 x 13

Mikäli sinulla on tarve suuremmalle arseeninpoistosuodattimelle, ota yhteyttä 020 741 2010