Water4You mukana Pool4Youn kevätpäivillä!

Aqua Nova Oy ja Suomen Allaslaite Oy yhdistyivät 1.2.2022 Pool4You -nimiseksi yritykseksi.

Water4You toimii osana Pool4Youta.

Synergiasta syntyi toimija, joka hallitsee suvereenisti niin uimahallien, kylpylöiden, hotellien, palvelutalojen, kuntoutuslaitosten kuin kotipihojen altaat ja uimavesien käsittelyjärjestelmät. Pool4You -ammattitaito kumpuaa molempien yritysten pitkästä ja kunniakkaasta historiasta. Lähes 40-vuoden kokemuksella olemme suunnitelleet ja toteuttaneet satoja allas- ja vedenkäsittelyprojekteja Suomessa ja ulkomailla.

Water4You toimii osana Pool4Youta. Tämän brändin alta löydät myös aiemmin Aqua Novan verkkosivuilla olleet vedenkäsittelytuotteet.

Pool4You -allas on helppo hankkia ja hoitaa. Ja kun teet räätälöidyn sopimuksen kausihuollosta, altaasi pysyy aina parhaassa käyttökunnossa. Kauttamme hoituvat myös lupahakemukset, maansiirto- ja rakennustekniset kartoitukset ja työt, altaan asennus, käyttöönotto ja seikkaperäinen opastus.

Valikoimastamme löydät unelmiesi uima-altaan, sellaisen joka ilahduttaa kaikkia ikäpolvia, vilvoittaa helteillä ja lumoaa tummina, tähtikirkkaina öinä.

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen: kokonaisvaltaista laatua luotettavasti, vastuullisesti ja helposti.

Myymme paketteja, jotka sisältävät suunnittelun, toteutuksen, huollon, opastuksen ja kulunvalvonnan.

Kanssamme on helppo asioida. Vaikka kyseessä olisi vaikeaselkoinen tekninen asia, puhumme ihmisen kieltä.

Pidämme sanamme ja hoidamme sovitun. Emmekä jätä ketään yksin, vaan koulutamme laitteistojen käyttäjät ja huollamme räätälöidysti uimaveden käsittelyyn liittyvät laiteet ja järjestelmät.

Pool4You-tuotteistoomme kuuluu kaikki nautinnolliseen vesielämykseen liittyvä: altaat ja allasvarusteet, elämyssuihkut ja höyrysaunat, liukumäet ja kilpailutason varusteet, puku- ja märkätilat, huolto ja hoito, vedenkäsittely ja -puhdistus sekä energiatehokkuuden valvonta.

Palveluksessasi.