Veden pehmennys ja humuksen poisto

Raudan, mangaanin, kalkin ja humuksen poistamiseen.

Tilaustuote

Kovan veden pehmentämiseen tarkoitettu Aqua Vedenpehmennin / Humuksenpoistosuodatin poistaa vedestä rautaa, mangaania, kalkkia ja humusta tehokkaasti ja luotettavasti. Suodattimet ovat Water4Youn omaa tuotantoa. Annamme laitteiden suodatustulokselle takuun: suodatettu vesi täyttää sosiaali- ja terveysministeriön laatusuositukset yksityiskäyttäjille.

Laitteet ovat helppokäyttöisiä, elvytyssuolan lisäys suola-astiaan muutaman viikon välein riittää. Muilta osin laitteet ovat täysin automaattisia. Vedenpehmentimet on varustettu suomenkielisellä digitaalisella ohjauskeskuksella, jonka avulla suodatinmassan suolaelvytys voidaan ajastaa haluttuun ajankohtaan. Tarvittaessa elvytys voidaan käynnistää myös manuaalisesti. Laitetilassa tulee olla viemäröinti ja sen korkeus tulee olla riittävä; laitteen yläpuolelle on suositeltavaa jättää tyhjää tilaa noin 80 cm, jotta suodatinmassan täyttäminen sujuisi helposti.

Vedenpehmentimet mitoitetaan käyttötarpeen mukaan. Tyypillisesti laitteiden tuotto on 34-54 litraa minuutissa.

Ennen suodattimen hankkimista tulee teettää vesianalyysi, josta selviää vedessä olevien epäpuhtauksien laatu ja määrä. Vesianalyysin tulos sekä vedenkäyttöarvio määrittelevät yhdessä sekä vedenpehmentimen koon että käytettävän suodatinmassan laadun.

Jos sinulla on jo voimassa oleva vesianalyysi, pyydä tarjous vedenpehmentimestä soittamalla 010 5058 650 (puheluun vastaa Pool4You-vaihde) tai sähköpostitse water4you@water4you.fi ja kartoitamme juuri sinun vedellesi sopivan puhdistusratkaisun.

Suosittelemme myös